Za neminljivost generacij

Spominski diamant

Diamantni pogreb je najlepši in najtrajnejši način za slovo od vaše ljubljene osebe. Vse večja mobilnost in globalizacija današnjega časa pogosto oteži obiskovanje in vzdrževanje groba. V primerjavi s tradicionalnimi vrstami pogrebov je spominski diamant zelo oseben spomenik žalovanja, spominjanja in veselja.

Simbol ljubezni, bližine in spomina na pokojno ljubljeno osebo.

Spominski diamant ALGORDANZA je izdelan izključno iz ogljika kremiranih posmrtnih ostankov, las ali osebnega predmeta ljubljene osebe. Vsak diamant, izdelan v laboratoriju, je unikat, ki odraža edinstvenost pokojnega človeka.

Spominski diamanti so brezčasna dediščina, ki se prenaša iz roda v rod.

VEČNI SPOMIN V OBLIKI DIAMANTA

O Algordanzi

ALGORDANZA je mednarodno podjetje z glavnim sedežem v mestu Chur (Švica). Ime podjetja “ALGORDANZA” je romanska beseda in pomeni spomin. 

Podjetje si je zadalo nalogo, iz pepela dragih preminulih oseb ustvariti edinstvene diamante. Diamant že od nekdaj velja za simbol neminljivosti, spomina in ljubezni, Algordanza pa Vam omogoča, da spomin na ljubljeno osebo utrdite v zelo osebnem simbolu ljubezni. 

  • Pokličite +386 (0)31 600 877
Spominski diamant - Pogrebne storitve Babajič
Spominski diamant - Pogrebne storitve Babajič
Play Video

Spominski diamant Algordanza je:

  • čudovita in brezčasna vez z ljubljeno osebo,
  • vaš osebni kraj žalovanja, spominjanja in veselja,
  • trajna dediščina za naslednje rodove,
  • absolutno edinstven in individualen.

Za vsa morebitna vprašanja glede spominskega diamanta Algordanza nas pokličite na +386 (0)31 600 877 ali pa nam pišite na slovenia@lgordanza.com

Naša obljuba

Naše vrednote

Razumemo, da nam boste zaupali nekaj izjemno dragocenega. Spoštovanje ljubljene osebe je središče naše pozornosti. Delamo z največjo možno pieteto in karseda previdno, da bi izpolnili zaupanje in upravičili podporo, ki nam ju namenjajo družinski člani pokojnikov po vsem svetu.

Naša previdnost

Po prejemu vašega naročila mu dodelimo unikatno referenčno številko, ki nam omogoča spremljanje celotnega postopka, od prejema pepela do izolacije ogljika in izdelave umetnega diamanta. Poleg tega nam pomaga zagotavljati diskretnost med postopkom. Diamantni pogreb ALGORDANZA ima ISO certifikat in je notarsko overjen v Švici.

Naši spominski diamanti

Spominski diamant ALGORDANZA je izdelan izključno iz ogljika, izoliranega iz vira ogljika, ki ga prejmemo od naročnika. Po izdelavi diamanta v skladu z vašimi željami je vsak dragulj deležen kontrole, nato pa izdamo ALGORDANZINO potrdilo o pristnosti. Spominski diamant je pravi diamant, ki nastane v našem laboratoriju.

najodličnejši od vseh draguljev

Diamant

Diamant je sestavljen izključno iz ogljika, ki ga oblikujemo v močno kristalno mrežo. Zaradi takšne razporeditve ogljika je diamant najtrši znani material ter čudovit in očarljiv dragulj.

Za vsa morebitna vprašanja glede spominskega diamanta Algordanza nas pokličite na +386 (0)31 600 877 ali pa nam pišite na slovenia@algordanza.com

POKLIČITE

+386 (0)31 600 877

… ALI IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC: