Zahvale svojcev - Pogrebne storitve Babajič

Zahvale svojcev

Spoštovani! Sicer vam pišem zelo pozno, ampak verjeli ali ne še nismo “predelali” dogodka, ki se nam je pripetil. Iskreno se vam zahvaljujem za vašo strokovno in odlično opravljeno storitev, za prevoz sodelavca v BiH, ki ste ga opravili.

Res bi rada pohvalila vaše podjetje, ker delate dobro in ker v tistih težkih trenutkih res znate pristopiti. Brez vas si res ne znam predstavljati, kako bi v tisti situaciji uredila zadeve. Poklicali so nas tudi starši pokojnika in bili izjemno hvaležni na kak način ste predali truplo. Resnično hvala za vse, za vašo dobro opravljeno delo, čeprav upam, da vas ne bomo več potrebovali. Hvala!

Skozi leta delovanja smo skrbeli za dostojanstveno slovo pokojnika. Spodaj so zahvale njihovih svojcev, ki so se obrnili na nas za podporo:

Zahvale svojcev - Pogrebne storitve Babajič

2022

Hvala vam puno i svaka vam pohvala, i vaš vozač je veoma prijatan. Pozdrav

Hvala za ažurnost in lep odnos pri vašem delu. Lep pozdrav

Jasmina zdravo! Nisem utegnil prej, da se vam zahvalim za prevoz, pomoč in vse ostalo v povezavi z prevozom mojega očeta. Z vašo storitvijo smo zelo zadovoljni, še enkrat hvala za vse in srečno!

Spoštovana. Hvala še enkrat za vašo pomoč, profesionalnost in prijaznost pri hitrem reševanju tega primera. Vse dobro vsem vam. Lepo pozdravljena

Pozdravljena Jasmina. Hvala za vso pomoč in odlično storitev. Lep vikend želim.

Res še enkrat hvala za vse. Ne najdem besed za vaše razumevanje in profesionalnost.

2021

Spoštovana! Ko sem prejela vaše, že po sami svileni kuverti čudovito pismo, da sploh ne omenim vsebine pisma, ki ste mi ga poslali v spomin na prvo obletnico smrti mojega moža, sem osupla.

Res se je dotaknilo moje duše.Težko je verjeti, da so še ljudje, zlasti tako polno zaposleni, kot ste vi,  ki zmorejo poskrbeti še za tako tenkočutne geste. Prepričana sem in hkrati si želim, da se vam bo prav to v vašem osebnem življenju in pri delu vašega podjetja dodobra obrestovalo.Še enkrat iskrena hvala in prisrčen pozdrav.

Lep pozdrav iz Ankare. V imenu naše družine se vam zahvaljujemo za vso organizacijo in prijazno komunikacijo v naših težkih trenutkih. Še enkrat hvala za profesionalni pristop in za odlično opravljeno delo. 

Jasmina you have all been wonderful thank you so much for taking care of everything.

2020

Postovani! Posto imam potrebu i zelju zahvaljiti vama kao cijelokupnom kolektivu na vasom profesionalnom i plemenitom radu,primite licno od mene i moje porodice veliko hvala za sve sto ste uradili da smo mi imali manje brige u ovakvim teskim trenucima kroz koje smo prolazili predhodnih dana. Hvala kompletnom kolektivu.

Pozdravljeni! Danes smo prejeli pohvalo / zahvalo za pomoč in odlično opravljeno storitev (prevoz pokojnika iz Egipta feb 2020). Še enkrat hvala za profesionalni pristop in za odlično opravljeno delo.  Lep pozdrav.

Hvala, da ste vse lepo  organizirali, predvsem pa pohvala vašemu vozniku, ker je bil zelo profesionalen in vljuden.

2019

Dear Jasmina,Amazing work! I don’t know what more I can say, only thank you very much for always helping. Especially when it matters the most, we know we can depend on you guys.

POKLIČITE

+386 (0)31 600 877

… ALI IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC: